POTPUNI LUDAK: / Pomahnitali trener usred utakmice istukao djecaka

Grozan VIDEO stize iz Rusije. Obicna utakmica klinaca u Moskvi, izmedu Lokomotiva i Bratejeva postala je popularna sirom svijeta.

10.3.2015.
13:46
VOYO logo

Scena je nevjerojatna, jer dok klinci igraju pod krovom dvorane svoju utakmicu, trener poziva jednog od igraca da dode do ruba terena. On uredno dotrcava, a onda ga trener divljacki udara nogom i 'slaze' na tlo. Jadan klinac se ubrzo ustao, a trener opet krece prema njemu i salje nazad u obranu da nastavi utakmicu.

Ruski portal Sovsport je istrazio cijelu pricu, ona se dogodila 2007. godine, a divljak zbog takvih 'odgojnih mjera' nije dobio otkaz, vec i dalje trenira djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cudi me da vas to zanima. Ne vidim gdje je tu vijest. Htio sam pokazati Ilji Petrovu kako da cvrsto stoji. Poceo sam mu pokazivati i on je u poskocio. Nisam to ucinio namjerno, snimatelj je uhvatio takav kadar", rekao je trener Valentin Pavlov za ruski portal i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispricao sam mu se. Naravno da nisam zelio da se to dogodi. To nije moja metoda rada, godinama cuvam snimke mojih utakmica. Mozete ih sve pogledati, vidjet cete da nikad prije se nije nesto takvo dogodilo. Znaju me i roditelji..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo