ŠOK I NEVJERICA: / Suspendiranog Arijana Ademija pogodila nova loša vijest

Image

Večernji list piše kako se pojavila informacija da igrač Dinama Arijan Ademi ne smije igrati ni za četvrtoligaša Kustošiju.

3.2.2016.
8:57
VOYO logo

UEFA je dokapetana Dinama Arijana Ademija kaznila s četiri godine suspenzije zbog pozitivnog dopinškog testa. Ademija je ta kazna jako pogodila, kao i sve u Dinamu. I dok Ademi sad traži pravdu na Sportskom sudu i nada se barem smanjenju kazne, pojavila se nova tvrdnja koja otežava Ademijevu surovu stvarnost. Naime, prema nekim tvrdnjama, Ademi ne može igrati niti za Kustošiju, niti za bilo koji klub bilo kojeg ranga natjecanja.

Ademi nije smio igrati u natjecanjima koja su pod ingerencijom Hrvatskoga nogometnog saveza, dakle mogao je u četvrtu ili još koju nižu ligu. No, sad navodno ne može niti to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamov igrač Arijan Ademi počeo je trenirati s četvrtoligašem NK Kustošija nakon što je zbog uzimanja dopinga suspendiran na četiri godine i ne može se profesionalno baviti nogometom.

Veliki gaf Dinama

"Načuo sam nešto, ali nemam pouzdanu informaciju. Nije mi jasno kako bi nam Dinamo poslao igrača ako ne smije igrati", čudio se predsjednik Kustošije Vlado Babić i krenuo u provjeravanje informacije.

Ni sam Ademi jučer popodne nije znao što se događa, načuo je da nešto nije u redu, ali nitko ga službeno nije izvijestio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Svetina, glavni direktor Dinama, svojom je izjavom u biti potvrdio da Ademi ne smije igrati nigdje.

Dinamo zatražio objašnjenje iz UEFA-e

"U odluci UEFA piše da se ne smije baviti nogometnom aktivnosti. Prije neki dan zatražili smo od UEFA-e dodatno objašnjenje, da vidimo smije li igrati u četvrtoj ligi", kazao nam je Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se možemo svi nadati da Ademi ne bi prošao postupak registracije u Zagrebačkom nogometnom savezu, pa zaigrao i onda potpao pod mogućnost još većih sankcija UEFA-e. Bio bi to samo novi udarac dečku koji je ionako u teškoj situaciji i koji proživljava pravu kalvariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo