Bizarna odgoda: Jadranski derbi se uopće neće igrati ovog vikenda!

6.2.2015.
12:04
VOYO logo

Danas su iz HAK-a objavili kako su svi pravci prema Rijeci zbog snježnog nevremena zatvoreni, a upravo je danas momčad Hajduka trebala doputovati na Kvarner. I kada se mislilo da bi se derbi mogao igrati u nedjelju, došlo je do neobičnog razloga za odgodu.

Na stranicama naše lige je objaljeno kako na osnovu odredbi članka 19. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a utakmica bi se zbog toga trebala igrati idući dan, ali budući da se u nedjelju na lokaciji stadiona Kantrida u Atletskoj dvorani Kantrida u vremenu od 14.00-18.40 sati održava Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke sa oko 120 sudionika, nije moguće osigurati sigurnosne uvjete za dva sportska događaja istovremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga se utakmica Rijeka-Hajduk mora odgoditi u prvi mogući slobodan termin što je prema kalendaru natjecanja srijeda 18.02.2015. godine.

Zbog novog termina utakmice Rijeka-Hajduk mijenja se i raspored odigravanja utakmica 21. kola prve lige: utakmica Istra 1961-Rijeka će se s ponedjeljka 16. veljače prebaciti na nedjelju 15. veljače u 15 sati, a u televizijskom terminu u ponedjeljak u 18 sati igrat će Dinamo-Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo