Službeno je: Dinamo prodao još jednog igrača za 4 milijuna eura

Nakon Tina Jedvaja koji je potpisao za Romu, Dinamo je prodao još jednog igrača. Šime Vrsaljko novi je član Genoe.

11.7.2013.
22:39
VOYO logo

Transfer koji se najavljivao posljednjih dana u četvrtak navečer je dobio i službenu potvrdu. Dinamu će za Vrsaljka pripasti četiri milijuna eura plus 25 posto od budućeg transfera.

"Gotovi su svi detalji i Šime Vrsaljko je igrač Genoe. Hvala Vrsaljku za sve što je dao Dinamu posljednjih godina, ali nogomet je takav posao i došlo je vrijeme za rastanak. Očekivali smo to, planirali i zato i jesmo doveli Ivu Pinta koji igra poziciju desnog bočnog. Šimi želimo sve najbolje u karijeri i vrata našeg klubu su mu uvijek otvorena", rekao je sportski direktor ModrihZoran Mamić za klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su na koncu ipak odlučili prodati Vrsaljka iako su svojevremeno od Bayera iz Leverkusena imali ponudu od 5 milijuna eura. No, Zdravko Mamić odlučio je prodati svog desnog bočnog za manju svotu, ali uz mogućnost dodatne zarade zbog postotka od idućeg transfera.

U Dinamu se nadaju kako će Genoa Vrsaljka uspjeti prodati u dogledno vrijeme za više od desetak milijuna eura što bi u maksimirsku blagajnu donijelo nova dva do tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo