Real doveo pojačanje koje će 'prijetiti' i Modriću

Francisco Roman Alarcon Suarez, u nogometnom svijetu poznatiji pod nadimkom Isco, i službeno je postao član Real Madrida, objavio je u četvrtak Kraljevski klub.

27.6.2013.
14:18
VOYO logo

Nekoliko su dana španjolski mediji pisali da je dosadašnji nogometaš Malage sve dogovorio s Realom, u srijedu je realizaciju transfera najavio i predsjednik madridskog kluba Florentino Perez, a u četvrtak je posao zgotovljen.

Isco je potpisao petogodišnji ugovor s Realom, a španjolski mediji nagađaju da je transfer vrijedan između 25 i 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco (21) je karijeru počeo u Valenciji koja ga je prije dvije godine prodala Malagi gdje se ubrzo prometnuo u ključnog igrača. Lani je dobio nagradu Golden Boy za najboljeg mladog europskog nogometaša, a sa španjolskom reprezentacijom je prije nekoliko dana osvojio naslov na Europskom U21 prvenstvu.

//www.youtube.com/embed/UYUiY9XpcEI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realovo dovođenje 21-godišnjeg nogometaša, koji bi mogao biti konkurent Mesutu Özilu i Luki Modriću na poziciji ofenzivnog veznjaka, superlativima je oslikala i Barcelonina legenda Johan Cruyff.

"Imao sam iznimno visoko mišljenje o njemu na temelju igara u Malagi, a učvrstio sam ga nakon Europskog U21 prvenstva. Isco je vješt igrač, ali u Realu ga čeka jaka konkurencija jer ima puno igrača na njegovoj poziciji", izjavila je igračka i trenerska legenda najvećeg Realovog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo