Već viđeno / 'Slučaj Grbić' se ponavlja: Odmetnuti Hajdukov biser odlazi u Lokomotivu?

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U Hajduk stigao prije osam godina iz benkovačkog Velebita i očekivalo se da se razvije u novu zvijezdu splitskih Bilih no to se po svemu sudeći neće dogoditi

30.3.2022.
12:05
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Veliki talent Hajduka, Marko Brkljača našao se prije mjesec dana u centru pažnje nakon što je klub s Poljuda objavio kako nisu uspjeli naći zajednički jezik s mladićevim menadžerom i roditeljima te da napušta Split na kraju sezone.

Nesuglasice su bile financijske prirode, odnosno ljudi koji brinu o Brkljačinoj karijeri su od Hajduka tražili više no što su Jakobušić i Nikoličius bili spremni platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac je bio problem

Tom je prilikom 'slučaj Brkljača' komentirao i Mindaugas Nikoličius.

Image
Bili tić /

U borbu za Hajdukovog dragulja se uključila još jedna reprezentacija

Image
Bili tić /

U borbu za Hajdukovog dragulja se uključila još jedna reprezentacija

"On i njegovi predstavnici nisu prihvatili našu ponudu te će Marko na ljeto postati slobodan igrač. Prvu ponudu poslali smo mu prije deset mjeseci, ali su njegovi roditelji i predstavnici imali nerealne zahtjeve. Mislim da smo mu kao klub pokazali poštovanje, a on je u razgovoru uvijek isticao da želi ostati u Hajduku. Dali smo mu najbolju moguću ponudu, jednaku našim ostalim najvećim talentima. Marku ćemo osigurati sve uvjete za treniranje do kraja ugovora te mu u nastavku karijere želimo svu sreću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već tad je postalo jasno da će talentirani veznjak svoju nogometnu afirmaciju tražiti negdje drugo no nije bilo poznato gdje.

Umjesto Juventusa, Lokomotiva

Spominjao se interes torinskog Juventusa, a kako ga je The Guardian uvrstio na listu najvećih talenata generacije očekivalo se da će relativno lako naći novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ono što se nije očekivalo, jeste da iz Splita seli ni manje ni više nego u Zagreb. Portal Dalmacija News donosi priču u kojoj se tvrdi da je mladi Benkovčanin dogovorio sve s Lokomotivom u čijem bi se kadru trebao naći narednog ljeta.  

Brkljača je u Hajduk stigao prije osam godina iz benkovačkog Velebita i očekivalo se da se razvije u novu zvijezdu splitskih Bilih no to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo