SLOVENCI IMAJU MISIJU: / Žele skinuti skalp Hrvatskoj; 'Možemo igrati sa svakim, ne zadovoljavam se trećim ili četvrtim mjestom'

Image
Image

'Kao izbornik nisam zadovoljan s eventualnim trećim ili četvrtim mjestom, razmišljamo i želimo napredovati'

23.3.2021.
11:46
VOYO logo

Izbornik Slovenije Matjaž Kek za ovaj kvalifikacijski ciklus je još prije tjedan dana izabrao svojih 25 igrača. Prvi trening Slovenci su odradili u nedjelju.

'Početak kvalifikacija uvijek je težak'

NOĆ KAD JE SLOVENIJA ŠOKIRALA HRVATSKU: Dežela zaziva taj povijesni trenutak za njih; ‘Ma je*em ga u usta, zbog njega sam skoro dobio otkaz’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOĆ KAD JE SLOVENIJA ŠOKIRALA HRVATSKU: /

Dežela zaziva taj povijesni trenutak za njih; 'Ma je*em ga u usta, zbog njega sam skoro dobio otkaz'

Bojan Jokić, bivši kapetan, vratio se u izabranu vrstu Slovenije, Benjamin Verbič je izgubljen dok je Jaka Bijol bio u karanteni. Što se tiče Jokića, on je posljednji put bio s reprezentacijom u studenom 2019. Mladi vratar Olimpije Žiga Frelih dobio je dopuštenje od svog izbornika u mladoj reprezentaciji Slovenije Milenka Ačimovića, odnosno spomenuti se dogovorio s Kekom da se Frelih priključi A reprezentaciji. NinoKouter iz Mure također je među izabranicima, a Luka Zahović, sin legendarnog slovenskog nogometaša Zlatka Zahovića, naveden je kao napadački adut. Šporar, Kramer, Vučkić i Berić također su unutra, javlja RTV.Slo.

"Kao izbornik nisam zadovoljan s eventualnim trećim ili četvrtim mjestom, razmišljamo i želimo napredovati. Početak kvalifikacija uvijek je težak ali mislim da možemo igrati sa svakim, odigrati dobro te dvije međusobne utakmice", kazao je za slovenske medije Matjaž Kek i o Jokiću dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jokić želi dokazati stopostotnu pripadnost Sloveniji'

"On želi dokazati stopostotnu pripadnost Sloveniji a to hoće li biti kapetan ovisi o svlačionici, to je stvar svlačionice".

Za spomenuti kako je utakmica Slovenije i Hrvatske na rasporedu sutra od 20 i 45 u Ljubljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo