'SLJEDEĆA SEZONA ZA MENE ĆE BITI SJAJNA. JEDVA ČEKAM POČETAK': / Hrvatski kapetan rekao što očekuje u budućnosti

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP
11.6.2019.
16:47
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Ponos oko reprezentacije i optimizam oko kluba

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i važan nogometaš Real Madrida Luka Modrić dao je intervju za španjolski list Marcu u kojem je govorio o situaciji u klubu i nacionalnoj momčadi. Situacija u reprezentaciji ispunjava ga ponosom i jedva čeka da počne sezona s Real Madridom za koju je uvjeren da će biti uspješna.

Modrić nikad nije tajio da mu je igranje za reprezentaciju, čiji je i kapetan, posebna čast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Generacija iz '98 je bila primjer'

"Svaki dan sam jako ponosan što igram za svoju zemlju, kapetan sam i to je velika zadovoljština i želim nastaviti igrati koliko god će treneri misliti da mogu pomoći i do kada ću ja za sebe misliti da sam koristan za ekipu. Ova je momčad oduvijek imala izvrsne igrače i bili smo opsjednuti generacijom koja je '98 osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu. Oni su nam bili primjer", izjavio je Modrić i osvrnuo se na ljeto 2018. kada je Hrvatska na Svjetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju.

'Impresivno smo odigrali Svjetsko prvenstvo. U skladu s količinom talenta koji imamo u svojoj momčadi, osjećali smo se dužni svojoj zemlji da napravimo nešto veliko', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Luka Modrić

Na Svjetskom prvenstvu cijela je Hrvatska bila uz Vatrene. Hrvatski su nogometaši došli do finala u kojem je bolja bila Francuska, ali i srebro je ogroman uspjeh, u čijem je osvajanju navijačka podrška igrala veliku ulogu. 'Uvijek su bili s nama, bilo nam je jako teško što smo izgubili finale', otkrio je kapetan Vatrenih.

'Real će biti bolji'

Njegov klub Real Madrid odigrao je jako lošu prošlu sezonu i u ovom prijelaznom roku krenuo je u rekonstrukciju. U Madrid već su stigli Eden Hazard, Luka Jović i Eder Militao, a to su samo neka od zvučnih imena. Kraljevski klub tu ne namjerava stati i s novim igračima namjerava se vratiti u vrh Španjolske i Europe. Hrvatski kapetan uvjeren je da u novom Realu ima mjesta i za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem bolji Real, konkurentan Real Madrid u svim aspektima i svim natjecanjima, što nam nije uspjrelo ove sezone", priznao je Modrić.

"Ja sam jedan od starijih u momčadi, to je odgovornost koja mi se sviđa. Siguran sam da ćemo biti bolji sljedeće sezone, a navijači zaslužuju da osvojimo važne titule. Veselim se sljedećoj sezoni, siguran sam da će biti sjajna za mene, jedva čekam da počne', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo