SLAŽETE LI SE S IZBOROM? / Proglašen najbolji igrač hrvatske reprezentacije u 2015.

Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Krilni napadač Intera Ivan Perišić proglašen je za najboljeg igrača hrvatske nogometne reprezentacije u 2015. godini u izboru navijača.

30.12.2015.
14:52
Igor Kralj / PIXSELL
VOYO logo

Perišić je lani dobio nagradu Vatrena krila za reprezentativca godine u izboru Kluba navijača Uvijek vjerni, a najbolji je bio i u 2015. godini. Barem tako misle navijači i svi ostali koji su dali svoj glas u anketi Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Slavio je Perišić u konkurenciji Danijela Subašića i Domagoja Vide, a pritom je dobio 84 posto glasova na Twitteru te 68 posto na internetskoj stranici HNS-a.

"Navijače ne možete prevariti"

"U početku sam prilikom nastupa za reprezentaciju bio u određenom grču, no sada se, hvala Bogu, otvorilo i ide mi dobro. Želim stoga svim suigračima u reprezentaciji i sebi samo puno zdravlja i sreće da napokon napravimo nešto veliko", istaknuo je Perišić u izjavi za internetsku stranicu Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u godini na izmaku uspješno zaključila još jedan kvalifikacijski ciklus i plasirala se na Europsko prvenstvo u Francuskoj. Perišić je pritom upisao šest pogodaka i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što to cijelo vrijeme govorim, pa tako i ove i prošle godine kada su me navijači izabrali za najboljeg reprezentativca, nagrade, priznanja i ljubav od strane navijača su velika i posebna stvar jer je njih najteže zadovoljiti i ne možete ih prevariti. Stoga će mi i ovo priznanje biti dodatan poticaj i za sljedeću godinu", zaključio je 26-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo