SLAVNI TENISAČ PROŽIVIO DRAMU TIJEKOM TERORISTIČKOG NAPADA U BEČU: / 'Bili smo zaključani osam sati u restoranu'

Image
Foto: Profimedia

U trenucima pucnjave večerao u jednom restoranu u središtu Beča

3.11.2020.
10:37
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji čileanski tenisač, a danas nešto poznatiji teniski trener, Nicolas Massu, našao se u središtu terorističkog napada u Beču koji se dogodio u ponedjeljak navečer. U napadu su, kako je u ponedjeljak potvrdila policija, poginule četiri osobe, ubijen je i jedan od terorista, a prema posljednjim informacijama još je najmanje jedan napadač u bijegu.

Usred dramatične situacije našao se i Massu koji je u trenucima pucnjave večerao u jednom restoranu u središtu Beča. Čim je shvatio o čemi se radi Massu se oglasio na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav ljudi. U centru sam Beča vrlo blizu napada i zatvoreni smo u restoranu te čekamo kad ćemo moći otići. Hvala vam na porukama'', napisao je Massu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se opet javio pet sati kasnije kako bi prepričao što se dogodilo. "Pozdrav svima. Sad sam u hotelu, dobro sam i smiren nakon velikog straha. Bili smo zaključani u restoranu osam sati radi sigurnosti. Još jednom vam hvala na porukama", poručio je Massu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čileanac je trenutno u Beču na pripremama s trećim tenisačem svijeta, Dominicom Thiemom, za nadolazeći Masters u Londonu. Inače, Massu trenira i čileansku Davis Cup reprezentaciju, a u teniskoj karijeri najpoznatiji je po osvajanju zlata u singlu i parovima na OI u Ateni 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo