Pogledajte kako je Modrić sjajnim potezom podigao stadion na noge

Real Madrid pobijedio je Villarrreal 4-2 u subotnjem srazu 23. kola španjolskog nogometnog prvenstva, iako je igrao bez najboljeg strijelca, suspendiranog Portugalca Cristiana Ronalda.

9.2.2014.
9:27
VOYO logo

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u domaćem sastavu koji je poveo već u 7. minuti golom Garetha Balea. Nakon što je u ranoj fazi utakmice zabio gol, Velšanin je u 25. minuti ubačenom loptom s desne strane asistirao Karimu Benzemi koji je iz blizine poentirao za 2-0.

Bale je tom prilikom upisao svoju osmu ligašku asistenciju u Kraljevskom klubu. Gosti su u 43. minuti smanjili zahvaljujući projektilu Marija koji je zakucao loptu u gornji kut Lopezovog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jese Rodriguez u 64. minuti je zabio iskosa s lijeve strane za 3-1. U ovoj kalendarskoj godini je upisao jednako golova (5) i asistencija (3) u svim natjecanjima kao i Cristiano Ronaldo.

Meksikanac Giovani dos Santos vrlo lijepim pogotkom iz slobodnog udarca u 69. minuti je ponovno ubrizgao nadu navijačima Žute podmornice da bi njihovi ljubimci mogli napraviti nešto značajno u Madridu, ali je dvojbe oko osvajanja bodova otklonio Karim Benzema svojim drugim golom na utakmici u 76. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=TY2srafxv59zk8QY

Naciljao je vrlo precizno u donji kut udarcem s ruba kaznenog prostora. Benzema je zabio barem jedan gol u svakoj od zadnjih šest ligaških domaćih utakmica svoje momčadi. Ukupno je u tih šest dvoboja postigao osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je bio jedan od najboljih igrača Reala te su mu navijači više puta skandirali zbog dobrih poteza. Jedan takav, zbog kojeg je dobio 'standing ovation', je izveo u 79. minuti kada je odličnom kontrolom lopte nanizao nekoliko protivnika.

//www.youtube.com/embed/ThQAYk0F4Ns

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Motivirao nas je izostanak Ronalda, zbog toga su svi igrači dali još i više od sebe i ostvarili pobjedu. Cristiano je iznimno važan igrač za nas, ali dobro smo nadomjestili njegov izostanak. Utakmica nije bila lagana. Nakon puno truda protiv Atletica, nije bilo lako pristupiti ovoj utakmici. Luka je svakako zaslužio ovacije publike, rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Momčad Almerije je nakon toga priredila veliko iznenađenje svladavši kao domaćin madridski Atletico 2-0 u posljednjoj subotnjoj utakmici 23. kola španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni zaljubljenici gledali su u Almeriji pravu nogometnu uspavanku sve do završnice dvoboja. Tada su domaći nogometaši valjda shvatili da se renomirani suparnik 'nije pojavio na terenu' u ovoj utakmici, pa su se odvažili krenuti po puni plijen, u čemu su i uspjeli.

//rutube.ru/video/embed/6800474

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 77. minuti, Aleix Vidal bio je na milimetar od postizanja pogotka, ali je pogodio vratnicu, od koje se lopta odbila u drugu vratnicu, ali ne i u gol. Bio je to prvi pokušaj domaćina u okvir gola u cijeloj utakmici.

Vrlo brzo uslijedio je i drugi iz kojeg je pao gol. Verza je nakon kratkog dodavanja iz kornera uputio dugu loptu prema golu, dojam je da je zapravo želio centrirati, ali je lopta u visokom luku prešla iznad gostujućeg vratara Aranzubije i odsjela u mreži!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golman madridske momčadi svakako je trebao bolje reagirati kod prvog gola, a onda je bio apsolutni krivac za drugi. Traljavo je reagirao kod pokušaja ispucavanja, Zongo mu je ukrao loptu, pa ga je Aranzubia povlačio dok je domaći igrač pokušao gurnuti loptu u mrežu. Gostujući vratar dobio je crveni karton, a kako je Diego Simeone već obavio sve tri izmjene, na gol je stao Gabi. Verza ga je bez problema svladao s bijele točke i postavio konačnih 2-0.

Atletico je nakon izrazito lošeg nastupa u Almeriji ispustio prvo mjesto na ljestvici. Sada je vodeći Real Madrid s 57 bodova, koliko ima i Atletico koji je pao na drugu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia – Betis 5-0 (Mathieu 41, Alcacer 44, 68, Feghouli 62, Vargas 79)

Rayo Vallecano – Malaga 4-1 (Falque 26, 63 Arbilla 28, Larrivey 45 – 11m / Jakovenko 72)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid – Villarreal 4-2 (Bale 7, Benzema 25, 76, Jese Rodriguez 64 / Mario 43, Dos Santos 69)

Almeria – Atletico 2-0 (Verza 80, 86 – 11 m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Real Madrid 57, 2. Atletico Madrid 57, 3. Barcelona 54 (-1), 4. Athletic Bilbao 43 (-1), 5. Villarreal 40...

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo