Crottenham slavi, Dinamo protiv poznanika Hajduka

Nakon što su u četvrtak u Monacu izvučene skupine Lige prvaka, u petak su svoje protivnike saznali klubovi koji su izborili plasman u Europsku ligu.

26.8.2011.
17:13
VOYO logo

U ždrijebu je sudjelovalo 48 momčadi koje su podijeljene u 12 skupina. Hrvatski trojac u Tottenhamu, Kranjčar, Modrić i Ćorluka, prolazak dalje tražit će kroz grupu A u kojoj su osim njih još smješteni Rubin, PAOK i Sharmock Rovers.

Vukojevićev Dinamo igrat će u skupini E zajedno sa Besiktasom, Stokeom i Maccabijem iz Tel-Aviva, dok će Sturm u kojem igra Silvije Čavlina pokušati proći grupu L u kojoj su još Anderlecht, AEK i Lokomotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najteža grupa nameće se ona s Atleticom, Udineseom, Rennesom i Sionom, a zanimljivo je da bi tu umjesto Švicaraca na kraju mogao zaigrati Celtic. Naime Sion je u susretu protiv škotskog doprvaka igrao s igračima koji nisu imali pravo nastupa pa UEFA razmatra o njihovu izbacivanju iz Europe.

Skupina A: Tottenham, Rubin, PAOK, Shamrock Rovers; Skupina B: Kopenhagen, Standard, Hannover, Vorskla Poltava; Skupina C: PSV, Hapoel, Rapid Bukurešt, Legia; Skupina D: Sporting, Lazio, Zürich, Vaslui; Skupina E: Dinamo Kijev, Beşiktaş, Stoke, Maccabi Tel-Aviv; Skupina F: PSG, Athletic, Red Bull, Slovan; Skupina G: AZ Alkmaar, Metalist, Austria, Malmö; Skupina H: Braga, Brugge, Birmingham, Maribor; Skupina I: Atlético Madrid, Udinese, Rennes, Sion; Skupina J: Schalke 04, Steaua Bukurešt, Maccabi Haifa, AEK Larnaca; Skupina K: Twente, Fulham, Odense, Wisla Krakow; Skupina L: Anderlecht, AEK, Lokomotiv Moskva, Sturm Graz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108260230006 arti-201108190257006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo