Slaven Bilić u nikad većim problemima!

Izbornik Slaven Bilić ima razloga za glavobolju jer od pozvana 24 igrača, čak šestorica nisu u punom natjecateljskom ritmu.

7.11.2011.
13:06
VOYO logo

Treba napomenuti da i Rakitić tek hvata ritam nakon višemjesečne stanke, a i Perišić u Dortmundu zna utakmicu gledati s klupe, kao u subotu. Zbog ozljede je još prije otpao i Kranjčar, pa je jasno da je situacija daleko od idealne.

Iako u subotu nije branio za Rostov, dobra je vijest da je Stipe Pletikosa u Splitu prošao zadnji liječnički pregled kod dr. Jurice Rakića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnik je rekao da Pletikosa više ne osjeća nikakve posljedice ozljede, koljeno je sasvim u redu i Stipe bi u ponedjeljak trebao normalno trenirati" izvijestio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

No, i Turci imaju problema. Primjerice, njihov najbolji igrač i kapetan momčadi Hamit Altintop također ne pamti kad je odigrao posljednju utakmicu! Došao je u veliki Real i muči se da izbori mjesto u postavi, Mourinhu baš i nije na listi neophodnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjeljnom dvoboju s Osasunom nije uopće bio među kandidatima za nastup. Ali je zato igrao Nuri Sahin, kojeg Hiddink nije pozvao jer je oporavljenik, na molbu Reala. A Mourinho ga je ubacio u 67. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo