SLAVEN BILIĆ PRIZNAO: / Mourinho je genijalan!

Image
Foto: AFP

West Ham Slavena Bilića ove je sezone u Premiershipu već ostavio traga velikim pobjedama protiv Arsenala, Manchester Cityja u Liverpoola. Sada im slijedi utakmica protiv aktualnih prvaka.

22.10.2015.
13:48
AFP
VOYO logo

"Dobro je vrijeme za utakmicu s Chelseajem jer nisu dobro krenuli u sezonu i igraju promjenjivo. S druge strane postoji opasnost jer su upravo zbog toga motivirani i potrebni su im dobri rezultati", rekao je Bilić na konferenciji za novinare. Momčad Josea Mourinha u utorak je igrala u Ligi prvaka s Dinamom iz Kijeva. Rezultat je bio 0-0, a utakmicu je gledao i bivši hrvatski izbornik.

Veliki test

"Nakon utakmice nisam bio sretan jer su izgledali jako dobro. Ovo je veliki izazov za nas i veliki ispit", rekao je Bilić. Novinare je zanimalo kako gleda na susret s Mourinhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje nije riječ o dvoboju mene i Mourinha, nego o utakmici između West Hama i Chelseaja. Ovo je posebna utakmica jer su oni prvaci. Što se tiče Mourinha, za njega je lako reći da je jedan od najboljih trenera jer je dokazao kroz cijelu karijeru. Genijalan je i da budem iskren jedva čekam utakmicu", poručio je Bilić. Osvrnuo se i na činjenicu da Chelsea ove godine nije uvjerljiv kao lani. Trenutno su 12. s 11 osvojenih bodova u devet kola.

"Njegova momčad uvijek želi pobijediti i nitko nije očekivao da će biti tu gdje jesu. To se u nogometu ponekad događa. Pogledao sam sve njihove utakmice i mislim da će završiti među četiri", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo