Slaven Bilić: 'Plakat ću kad odem!'

'To što nismo išli na Svjetsko prvenstvo nam je pomoglo da momčad u miru pripremimo za nove izazove', prenosi L'Equipe izjavu Slavena Bilića prije prijateljskog okršaja s Francuskom.

28.3.2011.
16:28
VOYO logo

Uoči dvoboja Francuske i Hrvatske na State de Franceu, domaćinima je posebno zanimljiv izbornik Vatrenih. Slaven Bilić ostao je u pamćenju Francuza jer je u legendarnom polufinalu SP-a 1998. godine današnji njihov izbornik, Lauren Blanc, tada vođa obrane, dobio žuti karton zbog udaranja Bilića pa nije mogao igrati finale protiv Brazila. Francuzi su tvrdili da je Hrvat odglumio i prevario suca, ali Nane se ne da.

"Ako nekog treba kriviti u ovom slučaju, to je Blanc. On je napravio prekršaj, udario me, ne kao Mike Tyson, ali me je udario i tu je kraj priče. Blanc je dobar momak, mogao je potpisati dobar ugovor s velikim europskim klubom, ali je umjesto toga izabrao nacionalnu reprezentaciju koja je u problemima. Treba uzeti taj patriotizam u obzir", izjavio je Bilić za L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi spominju i Bilićev skor (34 pobjede, 8 remija i 4 poraza), među kojima je, nažalost, i onaj od Gruzije, ali i činjenicu da se Hrvatska nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nam je pomoglo da momčad pripremimo za nove izazove u miru. Ova Hrvatska će sazrijeti 2014. godine", izjavio je Bilić i opisao svoj odnos s igračima:

"Ja volim svoje igrače. Znam da ću plakati kad napustim reprezentaciju! Biti izbornik je više od posla", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103280516006 arti-201103260395006 arti-201103260126006

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo