Slaven Bilić otkrio što treba Vatrenima

"Slažem se da nam nedostaje pravi golgeter. U svakoj generaciji profilirao se barem jedan takav.

12.8.2011.
23:04
VOYO logo

Navijači su nakon posljednje četiri utakmice kockastih sve zabrinutiji, žele golove, a oni su kod Vatrenih prava rijetkost. Zabili smo tek dva i to Gruziji u preokretu na Poljudu.

"Slažem se da nam nedostaje pravi golgeter, pa i u Irskoj smo bili dominantni u držanju lopte, naše akcije bile su brže od suparnikovih, bili smo u dobrim situacijama, a nedostajala nam je akcija u posljednjih 20 metara, gdje se inače rješavaju utakmice. Da smo zabili gol, svi bi sada pričali da je utakmica bila odlična", rekao je izbornik Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka generacija imala je pravog napadača, tzv. ubojica. Bilić ih na raspolaganju ima čak devet, ali nijedan nije kao nekad Šuker ili kasnije Pršo.

"Istina, u svakoj generaciji profilirao se barem jedan takav. Sjetimo se samo Davora Šukera, Dade Prše ili Eduarda prije one nesretne ozljede. Sad imamo devet napadača, neću reći da su svi isti, ali...", dodao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stožeru zbog neefikasnosti neće okolo trubiti sirenom za znak opće opasnosti. Tješe se kako je tek početak sezone.

"Dečki tek trebaju srediti nišanske sprave, ne mislim samo na napadače, već i na krilne igrače, kojima je nedostajalo dobrih centaršuteva. Bio bih zabrinutiji da nismo dobro igrali", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

arti-201108110120006 arti-201108110287006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo