SLAVEN BILIĆ EKSPRESNO PRONAŠAO NOVI KLUB: / Nismo ni sanjali da ćemo ga tamo gledati - 'Potpisali smo dvogodišnji ugovor'

Image
Foto: Profimedia

'Počašćeni smo što možemo objaviti kako smo potpisali dvogodišnji ugovor s našim novim prvim trenerom gospodinom Slavenom Bilićem'

6.1.2021.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši izbornik, Slaven Bilić, našao je, kako se čini, novi posao. Samo mjesec dana nakon što je dobio otkaz u engleskom West Bromwich Albionu, Bilić je dobio novi angažman i to na drugom kraju svijeta, u Kini. Točnije, Bilić će voditi Beijing Guoan, gdje će zamijeniti Brunu Genesija.

Kinezi su to već službeni potvrdili na svom službenom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počašćeni smo što možemo objaviti kako smo potpisali dvogodišnji ugovor s našim novim prvim trenerom gospodinom Slavenom Bilićem i izraziti mu dobrodošlicu u klub", objavili su na Twttteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije poznato koliko će zarađivati, ali jamačno je riječ o izdašnoj ponudi pogotovo jer je Bilić veliko trenersko ime i do sada je vodio jake europske klubove poput West Hama, Bešiktaša, Lokomotiva... U kineskom ga klubu čeka ga i poneko zvučnije ime, poput Renata Augusta, Jonathana Viere, Cedrica Bakambua i Fernanda, ali jamačno će Bilić smjeti dovesti i nekog svog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo