POŠTENI REMI / Slaven Belupo i Gorica podijelili bodove u Koprivnici: Domaći se izjednačili na četvrtom mjestu, Turopoljci grcaju na dnu

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Slaven i Gorica podijelili su bodove

4.3.2023.
20:27
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 24. kola HNL-a Slaven Belupo i Gorica su igrali 1-1 (0-0). Goste je u prednost doveo Josip Mitrović (53), a izjednačio je Ante Crnac (60).

Image
IMAL SEM JEN ŠKRLAK /

Ubojiti duo Varaždinaca svladao Šibenik i doveo momčad do četvrtog mjesta: Teklić nastavlja s čudesnim predstavama

Posljednjeplasirani sastav prvenstva poveo je nakon što je Ndockyt sjajnom okomitom loptom proigrao mladog Mitrovića, ovaj je po ulasku u kazneni prostor s desne strane naciljao suprotni kut suparničkog gola i zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Gorice trajalo e sedam minuta, a onda je mladi napadač domaćih Crnac odlično reagirao na odbijenu loptu i poravnao na konačnih 1-1. Udarac Manaj iz velike blizine Radošević je odlično obranio, ali nije imao sreće s odbijenom loptom koja je pala ravno na nogu Crncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica je od 75. minute igrala bez isključenog Steenvoordena, no Slaven Belupo nije uspio iskoristiti brojčanu prednost na terenu za pobjednički gol.

Ovim bodom peti Slaven Belupo se bodovno izjednačio s četvrtim Varaždinom, koji je ranije u subotu svladao Šibenik sa 2-0, oba sastava imaju po 33 boda, dva manje od trećeg Osijeka, a dva više od šeste Istre 1961 i sedme Rijeke, dok je posljednja Gorica sada na 13 bodova, sedam manje od pretposljednjeg Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo