neugodna situacija /

Skandal u srpskom nogometu, Zvezda udarila na legendarnog trenera

Image

Nova neugodna situacija u srpskom nogometu

8.3.2022.
16:08
VOYO logo

izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon priopćenja Crvene zvezde u kojem je optužen da s Partizanom i FSS-om kroji srpsko prvenstvo.  Partizan je prošlog vikenda pobjedio 1:0 Spartaka iz Subotice, a iza utakmice su ostali repovi.

Gol odluke za trenutnog lidera Super lige zabio je Bibras Natcho u 84. minuti iz krajnje sumnjivog penala nakon intervencije VAR-a. Sve skupa je trajalo sedam minuta i to je pokrenulo skandal u srpskom nogometu. Crvena zvezda se oglasila priopćenjem i optužbama, a sada se javio i srpski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Angažirati ću odvjetnike"

"Mučno mi je pronaći riječi kojima bih mogao opisati koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnjusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić (Zvezdin predsjednik, op.a) tako govori o meni. Ranije sam ignorirao, imao sam fokus isključivo prema reprezentaciji, ka plasmanu na Mundijal i ka nečemu što sam prepoznao ne kao osobni, nego kao interes nacije i srpske države" govori srpski izbornik, pa nastavlja

"Ovaj puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštititi pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim trpjeti. Angažirao sam odvjetnike koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se s reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Mundijal, ali, nažalost, morat ću se i ovim se baviti. O daljnjim koracima javnost će biti blagovremeno informirana", zaključio je Stojković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo