Skandal: Policija našla pijanog Vatrenog u bordelu!

Ivo Iličević i dvojica suigrača iz Kaiserslauterna do kraja života će pamtiti izlazak na gradski festival.

6.7.2011.
12:06
VOYO logo

Veseli trojac prvo je slavio na gradskom festivalu u Kaiserslauternu, zatim su se preselili u diskoklub 'Noćna smjena'. No, ni to im nije bilo dovoljno pa su krenuli u bordel prikladnoga imena - "Zašto ne?".

Na putu do tamo, u BMW-u M3, Tobiasa Sippela, navodno su udarili parkirani automobil. No, to ih uopće nije zabrinulo. Parkirali su svoj automobil samo nekoliko metara dalje i ušli u bordel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanari iz okolnih zgrada koji su vidjeli incident, nazvali su policiju. Policijski službenici došli su ispred bordela, prikupili dokaze, a zatim odredili identitet Iličevića i društva te proveli alkotestiranje. Sippel, inače vratar u Kaiseru, napuhao je 1,6 promila i na licu mjesta oduzeta mu je vozačka dozvola.

Tužitelj Paul Scheider potvrdio je da se incident dogodio, ali nije izašao u javnost s preostalim detaljima. Također, nije poznato tko je upravljao vozilom u trenutku prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuli smo za navodne optužbe. Kako je riječ o procesu koji je u tijeku, nećemo ga komentirati", javili su se priopćenjem iz Kaiserslauterna.

specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo