Ferguson otkrio zašto će teško dovesti Luku!

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson u strahu je da će izgubiti željena pojačanja u ljetnom prijelaznom roku od strane velikog gradskog rivala Cityja.

6.5.2012.
12:06
VOYO logo

A na listi željenih pojačanja, pri vrhu, se nalaze hrvatski veznjak Tottenhama Luka Modrić i belgijski veznjak Lillea Eden Hazard, čije bi dovođenje moglo koštati i do 65 milijuna funti. Škotski strateg ima namjeru na Old Trafford na ljeto dovesti tri pojačanja, budući se Darren Fletcher muči sa zdravljem, dok su veterani Ryan Giggs i Paul Scholes blizu zakoračivanju u peto desetljeće života.

Otkako je bogati šeik Mansour preuzeo Građane teško tko u Premiershipu može parirati financijskoj moći arapskih petrodolara pa tako i United. Arsenalov Samir Nasri, koji je prošlog ljeta bio na meti Uniteda, tako je na kraju završio u Cityju uz 175.000 funti tjedne plaće, dok je klub s Etihada proteklih godina ispred nosa Chelseaju i Liverpoolu oteo Jamesa Milnera i Garetha Barryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne može parirati Cityjevoj financijskoj moći, nitko. Na tržištu je ludilo već neko vrijeme i mislim da ga kreairaju klubovi poput Cityja. Oni mogu kupiti sve igrače ili označiti da su zainteresirani za nekog igrača, što onda otežava drugim klubovima posao i podiže im cijenu", rekao je Ferguson za The Mail on Sunday.

"Nema sumnje da ćemo dovesti igrače. Možda dvojicu ili trojicu, ovisno o tržištu. Moramo prihvatiti situaciju pa poslujemo na drugačiji način. Pokušavamo pronaći mlade igrače s potencijalom da se razviju u klubu. U tome smo dobri. Scholes i Giggs se približavaju svom kraju, a takvi igrači na padaju sa stabla."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo