NEVJEROJATAN PREOKRET / Sin krvnika Vatrenih šokirao nogometni svijet: Dogovorio transfer, pa u zadnji čas pobjegao kod rivala

Image
Foto: Profimedia

Otac mu je 1998. u Francuskoj rastužio sve Hrvate, a sada je to napravio svim navijačima Milana

27.6.2023.
16:50
Profimedia
VOYO logo

Interu nije dugo trebalo da pronađe zamjenu za Edina Džeku koji je besplatno prešao u Fenerbahče. Viceprvak Europe se ekspresno snašao i doveo čovjeka koji je prvo sve dogovorio s gradskim rivalom Milanom, ali se onda predomislio i odlučio potpisati za Nerazzurre.

Image
KAKAV ZAOKRET /

Nije Modrić jedini koji odbija arapske milijune: Brozovićev transfer propada?!

Image
KAKAV ZAOKRET /

Nije Modrić jedini koji odbija arapske milijune: Brozovićev transfer propada?!

Riječ je o Marcusu Thuramu koji je jutros stigao u prostorije Intera na liječnički pregled, nakon čega bi trebao potpisati ugovor i biti službeno predstavljen kao novo pojačanje kluba s Giuseppe Meace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se to trebalo dogoditi u prostorijama Interovog najvećeg rivala Milana, ali je Francuz odlučio odustati od već završenog transfera s Milanom i otići na drugu stranu grada.

Promjena u zadnji trenutak

Naime, francuski napadač prethodno je dogovorio potpis s Milanom te je doslovno bio na pragu prelaska u Rossonere, ali se u posljednji trenutak predomislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je stigla ponuda Intera, odlučio je ne otići u Milano, a jutrošnjim dolaskom na liječnički pregled jasno je pokazao za koji se klub na kraju odlučio.

Thuram u Inter stiže kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s Borussijom Mechengladbach za koju je igrao posljednje četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li stići do oca?

Marcus je sin legendarnog Liliana Thurama, kojeg pamte svi Hrvati. Naime, Lilian Thuram je zabio dva gola u polufinalu Svjetskog prvenstva 1998. protiv Hrvatske, a to su mu ujedno i jedina dva gola u karijeri.

Marcus je prošle sezone za Borussiju upisao 32 nastupa u svim natjecanjima, postigao 16 golova i dodao sedam asistencija. Upisao je i deset nastupa za francusku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo