Šimunić objasnio koji je najveći problem Dinama!

Nakon trećeg poraza u skupinama Lige prvaka Dinamo se ponovno okreće obvezama u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, gdje ga u subotu na Maksimiru očekuje susret protiv Rijeke.

22.10.2011.
11:59
VOYO logo

Šimunić je u utakmici protiv Ajaxa osjetio bol u listu desne noge, pa mu treba kraći odmor, kako bi u potpunosti bio spreman za nastavak sezone. O utakmici protiv Nizozemaca nije htio puno govoriti.

"U našoj igri bilo je pozitivnih i negativnih stvari. Neću sad posebno analizirati, dovoljno je to što sam rekao", kazao je hrvatski reprezentativac za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip smatra da će bolji rezultati u Ligi prvaka doći tek kad i liga postane jača.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/0pgVnyOy6FHhpzth9ysA/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira što ću opet naći oponente, ja i dalje mislim da je prva hrvatska nogometna liga najveći problem Dinama kad se radi o utakmicama Lige prvaka. Da bismo ravnopravno i konkurentno mogli igrati takve velike utakmice, treba nam dvadesetak ili više jakih utakmica kroz godinu. Izgubili smo u Zadru, ali nama trebaju baš takve utakmice kakvu smo odigrali u Stanovima, treba nam s druge strana jak, čvrst i agresivan protivnik. Nadam se da neću nikoga uvrijediti, ali treba nam što više - Zadra! Nikad se neću složiti da je ovo što smo pokazali do sada u Ligi prvaka naš maksimum. Dinamo može bolje. I vidjet ćete, bit će bolje, već u Amsterdamu", zaključio je Šimunić.

Vezani članci:

arti-201110210491006 arti-201110210974006 arti-201110210243006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo