NIJE SE DUGO ZADRŽAO / Neočekivani rasplet: Velikan iz susjedstva potvrdio odlazak mlade hrvatske zvijezde u Osijek

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

'Šimunu se zahvaljujemo na kratkoj i korektnoj suradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere', objavili su iz Širokog Brijega.

20.12.2023.
17:20
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometni velikan Široki brijeg potvrdio je da će njegove reove napustiti mladi hrvatski reprezentativac Šimun Mikolčić (19). Prekinuta je njegova posudba koja je trebala trajati do kraja sezone i on se vraća u svoj matični klub, hrvatskog prvoligaša Osijek.

"Iako je prvobitno trebao ostati na Pecari do kraja sezone, NK Široki Brijeg i NK Osijek dogovorili su sporazumni raskid ugovora o posudbi Šimuna Mikolčića. Na zahtjev svoga kluba 19-godišnji vezni igrač već ove zime vraća se u redove osječkih Bijelo-plavih. Tako je Šimun Mikolčić svoj tromjesečni boravak Širokom Brijegu završio s devet nastupa za Plavo-bijele. Šimunu se zahvaljujemo na kratkoj i korektnoj suradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", objavili su iz Širokog Brijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikolčić je tako u Širokom Brijegu proveo samo tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo