ŠIMIĆ NE ODUSTAJE OD BORBE ZA HNS: / 'Ovo je bilo tek prvo kolo, apeliram na ljude da još jednom razmisle'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Sada se vidjelo koliko je HNS začahuren u sebe. Tako ne bi trebao raditi ako želi vratiti atmosferu", ističe Šimić.

19.12.2017.
21:44
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dario Šimić nije uspio postati službeni kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Nije uspio dobiti podršku devet županijskih saveza tako da će na izbornoj skupštini u petak jedini kandidat biti aktualni predsjednik Davor Šuker. Šimić, međutim, ne odustaje od borbe za boljitak hrvatskog nogometa.

Image
LA GAZZETA DELLO SPORT O ANOMALIJAMA U HR NOGOMETU: /

'Sve je jako sumnjivo, svaki komentar je suvišan'

Image
LA GAZZETA DELLO SPORT O ANOMALIJAMA U HR NOGOMETU: /

'Sve je jako sumnjivo, svaki komentar je suvišan'

"Ponosan sam na svoj tim i sve što smo napravili. Ponudili smo rješenje javnosti, skupštinarima, novu ideju da vratimo povjerenje hrvatskom nogometu. Borba se nastavlja, ovo je tek prvo kolo, ovo je sve bilo očekivano. Sada se vidjelo koliko je HNS začahuren u sebe. Tako ne bi trebao raditi ako želi vratiti atmosferu", rekao je Šimić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatski nogomet zaslužuje prave izbore'

Skupština HNS-a u petak bi, s obzirom na okolnosti, trebala samo potvrditi novi mandat Davoru Šukeru.

"Za sada je to tako, skupština je vrlo brzo, apeliram na ljude da još jednom razmisle jer znam da su mnogi od njih protiv aktualnog predsjednika. Nisu zadovoljni njegovim radom u proteklih pet godina. Ovo je vrlo važan trenutak te mogu ne izglasati povjerenje pa da se naprave pravi demokratski izbori. Vidjet ćemo, ja se nadam da će to zaista dogoditi sada za nekoliko dana u skupštini. Hrvatski nogomet zaslužuje prave izbore", istaknuo je Šimić i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postupak kandidature za predsjednika je onemogućio meni, ali i ostalim kandidatima da se ponude neka rješenja za boljitak hrvatskog nogometa. Ako jednog dana budem predsjednik HNS-a, radit ću na tome da se to maksimalno otvori, da se kandidati mogu predstaviti. Ovako nije ni krenulo, a već je bilo sve gotovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo