Modrić i društvo nasmijali velikana

Iako je madridski Atletico trenutno vodeća momčad Primere, s istim brojem bodova kao Real Madrid, te bodom više od Barcelone, njegov trener Diego Simeone smatra kako su dva rivala i dalje veći favoriti za titulu.

“Real Madrid i Barcelona su i dalje veći favoriti za osvajanje prvenstva i drže sve u svojim rukama. Da su do kraja prvenstva ostale još samo dvije ili tri runde, bilo bi drukčije. Nama je ostalo još devet utakmica do kraja i morali bi ih sve dobiti da osvojimo titulu, a to je jako teško. Činjenica da je Atletico bio samo jednom prvak u 40 godina. Vidjet ćemo možemo li se nositi s pritiskom vodeće pozicije na ljestvici. U svakom slučaju, moramo ići samo od utakmice do utakmice, jer vidim da postoje očekivanja od nas”, rekao je Simeone.

Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, najbolji igrač i kapetan Real Madrida, kritizirali su suca nedjeljnog ”clasica” u kojem je Barcelona slavila na stadionu Santiago Bernabeu 4-3 i učinila borbu za naslov prvaka iznimno uzbudljivom. Novinari su za komentar upitali i Diega Simeonea.

“Pritužbe Realovih igrača na račun suđenja su me jako nasmijale”.

Povratak na Net.hr