'SIEMPRE NEGATIVO': / Trener Manchester Uniteda donio odluku koja se neće svidjeti Madriđanima

Image
Foto: AFP

Čini se da sjajni vratar Manchester Uniteda Davida de Gea neće samo tako lako put Madrida.

28.6.2015.
12:53
AFP
VOYO logo

Van Gaalu očito ne pada na pamet odreći se jednog od najboljih golmana svijeta, koji bi dolaskom u Real iz momčadi trebao istisnuti legendu Ikera Casillasa. Španjolski list navodi da će svaka ponuda kraljevskog kluba naići na negativan odgovor te da se nizozemski stručnjak ne namjerava odreći najboljeg člana svoje momčadi.

Image
Foto: Screenshot: Marca

Uz to, sada postaje jasnike zašto Van Gaal nije bio niti među klubovima koji su se spominjali u medijima kao buduća destinacija legendarnog golmana Chelsea Petra Čecha koji će, prema posljednjim informacijama iz Engleske, karijeru nastaviti u rivalu Arsenalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidal u Arsenalu?

Manchester na ovaj način riskira da sljedeće godine izgubi vratara bez odštete jer mu istječe ugovor, ali su britanski mediji ranije objavili da bi klub radije ostao bez odštete nego ga prodao za 20 milijuna funti koliko Real nudi za njega.

I dok svijet čeka razriješenje ove trakavice oko vratara Manchester Uniteda, čileanski novinar Hernan Feler izjavio je za tamošnji radio da će Juventusov veznjak Arturo Vidal karijeru nastaviti u Arsenalu. Inače, radi se o novinaru koji ima povjerljive informacije, ali sve su to još špekulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak Vidala na Emirates bio bi velika stvar za trenera TopnikaArsena Wengera koji bi u njemu dobio kvalitetu i sigurnost u veznom redu svoje momčadi. Ovaj transfer trebao bi biti objavljen po završetku Copa Americe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo