ŠIBENIK DOŠAO DO PRVE POBJEDE PROTIV HRVATSKIH VICEPRVAKA: / Briljirao dvostruki strijelac Prince

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon današnje pobjede Šibenik je sedmi sa četiri boda, dok je Lokomotiva osma s istim brojem bodova

18.9.2020.
20:12
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

"Kako je dobro vidjeti vas opet“, mogli su zapjevati šibenski nogometaši svojoj publici koja je nakon više od šest mjeseci sa tribina na Šubićevcu bodrila svoju momčad. Vratili su im povratnici u 1. HNL na najbolji način, pobjedom od 3:2 protiv hrvatskih aktualnih viceprvaka Lokomotive.

Golove za Šibenik su postigli u Prince Obeng u 11. i 84. minuti te Deni Jurić u 23. minuti, a za Lokomotivu Sherif Kallaku u 33. i Sammir u 69.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je od početka odlično krenuo i bio dominantan. Do vodstva dolaze u 11. minuti kada se Prince Obeng našao u odličnoj poziciji na 16 metara od gola na sredini, opalio je silovito i vratar Lokomotive Dos Santos nije mogao obraniti.

Domaćin opet ima priliku u 23. minuti kada je Jurić pucao pored desne stative. No u 33. minuti gosti izjednačuju gotovo ni iz čega, Čuže ubacuje a Sherif Kullaku pogađa za 1:1. Prije tog pogotka Šibenčani su tražili VAR za kazneni udarac, ali je sudac Zebec tu spornu situaciju provjerio tek nakon pogotka Lokomotive, no situacija ipak nije bila za jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
LEGENDARNI IMPERATOR BIRANIM RIJEČIMA O HRVATSKOJ I HAJDUKU: /

'Ta zemlja ima svoje mjesto u svjetskom nogometu'

Image
LEGENDARNI IMPERATOR BIRANIM RIJEČIMA O HRVATSKOJ I HAJDUKU: /

'Ta zemlja ima svoje mjesto u svjetskom nogometu'

Napeto do samog kraja

U 40. minuti Šibenik ipak dolazi u vodstvo, Deni Jurić iskorištava grešku Dos Santosa za 2:1. Šibenčani opet nakon toga imaju priliku, Prince Obeng puca s pet metara, ali Dos Santos brani.

U drugom poluvremenu nastavlja se dominacija Šibeika i Lokomotiva nemra ni jednu prilku za izjednačenje nakon prvih 16 minuta. No u 69. minuti Sammir, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, puca glavom i zabija za izjedačenje. Domaćini se ne predaju i u 84. minuti Prince Obeng zabija svoj drugi gol na utakmici, puca u lijevi kut i Dos Santos je samo pogledom ispratio loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon današnje pobjede Šibenik je sedmi sa četiri boda, dok je Lokomotiva osma s istim brojem bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo