SETIEN POSLAO PORUKU RAKITIĆU: / Trener Barce odgovorio na pitanje koje mjesecima muči Hrvata

Image
Foto: Profimedia

Trener Barcelone rekao je što misli o situaciji s Vatrenim

9.6.2020.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Uvijek računam s Rakitićem. Dok je on igrač Barce računam na njega, i to je to. Ne znam koliko je točno minuta odigrao no on je igrač koji je u jako dobroj formi. Znam da ću imati problema sa slaganjem udarne postave za iduću utakmicu protiv Mallorce jer su se svi igrači vratili na treninge sa spektakularnom voljom. Izjavio je to krajem prošlog mjeseca za televiziju BeIn trener Barcelone QuiqueSetien.

Da tako misli ponovio je i ovog tjedna u razgovoru za El Partidazo de Vamos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim li zadržati Rakitića? Računam na sve igrače koji su pod ugovorom i rade ono što tražimo od njih. Ne govorim sada samo o Ivanu Rakitiću, nego i o svim drugim igračima. Svi oni će nam trebati kako bi ostvarili naše ciljeve u ovim okolnostima”, poručio je Setien.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Betis manager Quique Setien reacts RCD Espanyol vs Real Betis, La Liga, date 16. Football, RCDE Stadium, Barcelona, Spain - 16 DIC 2018, Image: 403019980, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rakitić ima ugovor do 30. lipnja 2021. godine, a posljednjih tjedana su mediji nagađali o njegovom mogućem odlasku na kraju sezone jer ga klub navodno želi prodati ili razmijeniti u nekoj od velikih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam uvijek govorio, a i klub, kada se potpiše ugovor nastoji ga se ispuniti do kraja. To je moja namjera. Miran sam, nemam nikakvu informaciju od kluba ili trenera a koja bi ukazivala na drugačije namjere", izjavio je nedavno Rakitić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo