SUPERSPORT HNL /

Sergej Jakirović izašao pred medije uoči utakmice s Dinamom: 'Vjerujem u ono što radimo'

Image

Dinamo i Rijeka sastaju se u nedjelju od 17:30 na Maksimiru

17.3.2023.
14:10
VOYO logo

Uoči nedjeljnog gostovanja kod Dinama (Stadion Maksimir, 17.30 sati) u utakmici 26. kola hrvatskog nogometnog prvenstva, pred novinare sun a Rujevici u dvorani Orlanda Rivettija izašli trener Sergej Jakirović I najbolji strijelac Matija Frigan.

Rijeka u Zagreb stiže nakon dvije uzastopne pobjede (Istra 1961, Varaždin), dok je Dinamo u zadnje dvije utakmice upisao dva poraza (Šibenik, Istra 1961).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas lijepa utakmica, da pokažemo protiv najbolje momčadi u ligi gdje smo i što smo. Ne ide nam u prilog što je Dinamo u posljednje tri utakmice osvojio samo jedan bod jer sigurno će biti opća mobilizacija u njihovim redovima. Čeka nas težak posao, nadam se da ćemo biti hrabri i da ćemo ono što dogovorimo prikazati na terenu, da vjerujemo u ono što radimo i da ćemo nastaviti u niz. Dinamo je favorit u Maksimir, ali nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i lijepo se prezentirati”, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke u najavi utakmice.

Matija Frigan vraća se u konkurenciju nakon što je preskočio ogled protiv Varaždina zbog tri žuta kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekuje nas teška utakmica, Dinamo je favorit u ovoj utakmici. Pokušat ćemo maksimalno prenijeti sve što radimo na treninzima i uzeti nešto na Maksimiru”, rekao je Matija Frigan, kako prenosi Rijekina službena stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo