SENZACIONALNO: / Ovo je popis igrača koje Mourinho namjerava dovesti u Manchester United

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE

Portugalskom stručnjaku Joseu Mourinhu napokon će se ostvariti davna želja te će, kao što tvrde svi britanski mediji uključujući BBC, zasjesti na klupu Manchester Uniteda.

23.5.2016.
11:41
AFP, PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Posljednji detalji ugovora trebali bi biti zgotovljeni u utorak kada se Mourinhov zastupnik, superagent Jorge Mendes vraća iz Kine. Za očekivati je da bi Manchester United novog trenera trebao predstaviti u srijedu.

250 milijuna eura za pojačanja

Sve je to dalo dodatnog materijala medijima da se pozabave slaganjem izgleda momčadi engleskih velikana za sljedeću sezonu. Pri tome nagađaju da će Mourinho za pojačajna dobiti ogromnih 250 milijuna eura, a već su sastavili i popis igrača koji bi trebali doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzvučnije ime i jamstvo instant uspjeha je ZlatanIbrahimović. Poznato je da je dvojac u dobrim odnosima još iz vremena Intera i sada su svi uvjereni da će opet surađivati, ali u Engleskoj. No, Ibrahimović je svojom izjavom dao naslutiti drukčije: 'United se zanimao za moje usluge, ali nažalost ne igram četvrtkom'. Poručio je to napadač aludirajući na činjenicu da United nije izborio plasman u Ligu prvaka nego tek u onu Europsku.

https://twitter.com/ESPNFC/status/734670289083072512 Jedan od ponajvećih engleskih talenata, Evertonov branič JohnStones drugo je najspominjanije ime pogotovo jer ga je Mourinho želio dovesti dok je bio u Chelseaju. Nadalje, u obrani se priča i o EzequieluGarayu iz Zenita, ali i o Marquinhosu iz PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/watch?v=qXW_ISKa5NA Vezni red trebao bi pojačati AndreGomes iz Valencije, a jedna od meta je i JoaoMario iz Sportinga. Visoko na popisu veznjaka je i Southamptonov SadioMané.

Tko odlazi?

Osim pojačanja, dosta se govori i o odlasku pojedinaca iz Uniteda. Poznato je da je JuanMata napustio Chelsea jer Portugalac nije imao povjerenja u njega, a nezadovoljstvo navijača MarouaneomFellainijem može se primijetiti svaki put kada je Belgijac u početnom sastavu. Također, moglo bi se dogoditi da klub napusti i jedan od najvećih nizozemskih talenata MemphisDepay. Krilni napadač briljirao je u PSV-u, ali se u Unitedu potpuno pogubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/watch?v=2_Pqalb5-6w Upitno je i što će biti s MichaelomCarrickom te BastianomSchweinsteigerom.

Što s Giggsom?

Ono što će najviše pogoditi navijače je da će u ovakvom raspletu klub najvjetrojatnije napustiti Ryan Giggs, čovjek koji je bio predodređen za klupu nakon što Louis van Gaal odradi svoj ugovor. Veliki Velšanin sigurno ne želi još nekoliko godina biti pomoćni trener pa će on potražiti angažman u nekom drugom klubu. Njegovo ime jamči mu da će lako pronaći posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premier liga je ove sezone bila posebno uzbudljiva jer je Leicester osvojio naslov prvaka. Sljedeća će donijeti još više uzbuđenja pogotovo u derbiju grada Manchestera kad će stari rivali iz Reala i Barcelone opet biti na suprotnim stranama. Naravno, tu se misli na dolazak PepaGuardiole.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo