Svi su u šoku: Senzacionalan bijeg u Dinamo zapanjio Španjolsku

2.8.2014.
11:28
VOYO logo

Kad je ovaj biser Barcelone potpisao za Dinamo, vijest o njegovom prelasku odjeknula je poput bombe. Dinamo je transferom dobio igrača na kojeg može računati u mlađim selekcijama i u prvoj momčadi, zbog koje je, na kraju krajeva, i doveden, dok je Barcelona izgubila jednog od najobečavajućih nogometaša u svojim redovima. I to ih je šokiralo - jako!

U Zagrebu su sretni dolaskom Daniela Olma:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" "Vidjeli ste o kakvom se mladom igraču radi: kapetan Barcelone i godinama najbolji igrač. Naravno da je velika stvar što je takav igrač došao u Dinamo i hvala ljudima koji su pomogli u tom poslu te uvjerili njegovu obitelj da je Dinamo prava opcija. Budućnost će pokazati hoće li se on razviti u velikog igrača kojeg svi želimo, ali ne bih stavljao pritisak vremena kada će se to dogoditi. On je danas jedan od najboljih na svijetu u svojem godištu, ali to je još daleko od onoga što mi mislimo da on može biti", kazao je trener Dinama Zoran Mamić, i time sve rekao.

//www.youtube.com/embed/Nto7pLLEUtU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvještavanju španjolske informativne agencije EFE Španjolci su mišljenja da bi Olmo vrlo brzo mogao debitirati za prvu momčad.

O kakvoj igračini se radi najbolje svjedoči šokiranost u Barceloni. Španjolski dnevni list Mundo Deportivo piše slijedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je jučer izgubila jednog od najobećavajućih nogometaša, Daniela Olma Carvajala. Napadač, rođen u Terrasi 7. svibnja 1998., odigrao je izuzetnu sezonu u dresu kadeta A te je bio pozvan da u ponedjeljak počne iduću sezonu u dresu mlade momčadi B.”

Daniel Olmo nije bio upozorio svoje trenere u Barceloni kada je donio odluku od napuštanju Barce, već je samo otišao. Njegov bijeg šokirao je voditelje Barcelonina pomlatka Jordi Roura i Aurelija Altimira koji su se neugodno iznenadili kada ih je u srijedu nazvao Olmov otac poručivši im kako Daniel više nije njihov igrač. Doduše, tada se još nije znalo gdje će igrati, ali vijest o njegovom bijegu iz Barcelone sve je iznenadila. Tek slijedeći dan su iz medija saznali da je Olmo novi igrač Dinama. I Sad se svi dive novom pojačanju Zagrepčana, vijest je jako odjeknula regijom i Europom, i ovo je, za sada, najbombastičniji posao Dinama ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan dio španjolskih medija je frustriran Olminim odlaskom, drugi pak, sitiče, da je tom dobra stvar za njega jer je težak put od omladinskog pogona pa do prve momčadi Barcelone. Šuška se i o tome da se radi o kompenzaciji za dolazak Alena Halilovića na Nou Camp. Sad, to je špekulacija, ali opet, moglo bi biti nešto u tome. Tamo gdje ima dima, ima i vatre.

Uz sve navedeno, tvrdi se i to da su ispred njega u mladoj selekciji Barcelone bili neki igrači zbog kojih možda i ne bi dohvatio prvu momčad Barcelone. Barem ne tako skoro. I da je to bio jedan od razloga njegove odluke i bijega u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je jako puno uložila u ovog mladog igrača. Ipak, Daniel je prošao sve omladinske pogone u Barceloni za koje se itekako nazabijao golova. Stoga, nije čudo što Mundo Deportivo još piše i:”Nedostajat će nam” .

Lider, strijelac, kapetan, motivator, sve u jednom. To je za Barcelonu bio Daniel. A sad je igrač Dinama. Iako je slijedećeg tjedna trebao potpisati ugovor s Barcelonom na tri godine. Ovo je bijeg koji je šokirao Španjolsku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo