SENZACIJA S OTOKA: / Slaven Bilić želi tri zvijezde Liverpoola?!

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić i dalje je pravi hit na otoku.

18.3.2016.
22:25
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Nakon medijskog pisanja kako je Bilić ozbiljno bacio oko na jednog od najboljih napadača svijeta Zlatana Ibrahimovića iz PSG-a i jednog od najvećih zvijezda Arsenala Thea Walcotta, engleskom je sada odjeknula nova vijest. Bilić navodno želi u West Ham dovesti čak trojicu igrača Liverpoola. Kapetana Jordana Hendersona, te napadače Christiana Bentekea i Daniela Sturridgea.

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Kapetan Liverpoola navodno postaje višak u momčadi

Brentwood Gazette piše da Jordan Henderson polako postaje višak u momčadi Jürgena Kloppa i da je West Ham zainteresiran za njega. West Ham će Liverpoolu za kapetana ponuditi 25 milijuna funti. Isti izvor tvrdi da Bilić na novom stadionu West Hama Olimpicu iduće sezone želi i Liverpoolov napadački dvojac, a za Bentekea i Sturridgea je spreman platiti 45 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, stvarnost je ipak malo drugačija. Jer, osim što je zaista teško da West Ham za trojicu igrača ukupno inkasira 70 milijuna funti, trener Liverpoola Klopp teško bi pustio svoj napadački dvojac odjednom.

No, nije nemoguće, West Ham ima veliki budžet, ambicije su ima naglo porasle ove sezone zbog sjajnih rezultata, a ako bi West Ham uhvatio kvalifikacije za Ligu prvaka, onda bi bili spremni na izbijanje iz cipela čelnika Liverpoola svojom ponudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo