SENZACIJA NA POMOLU: / Sprema se velika razmjena igrača Reala i Chelseaja?

Image

Poznat je interes Real Madrida za belgijskog nogometaša Edena Hazarda kojeg je i sam Zinedine Zidane nazvao jednim od najdražih mu igrača.

15.3.2016.
9:26
VOYO logo

Iako je za očekivati da će na ljeto Real poslati ponudu za njega, sada je The Sun objavio priču prema kojoj bi moglo doći do senzacionalne razmjene s Chelseajem. U suprotnom smjeru trebao bi otići James Rodriguez.

Razmatraju ponudu

Britanski tabloid navodi kako španjolski velikan razmatra ovu ponudu zato što su razočarani lošom formom svoje zvijezde za koju su prije malo manje od dvije godine izdvojili 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i Kolumbijac prošlogodišnji najbolji igrač engleske Premier lige igra sezonu za zaborav, a niti nakon odlaska JoseMourinha, s kojim je navodno bio u sukobu, nije uspio podići razinu igre. The Sun navodi kako bi on ovog ljeta mogao sreću potražiti na Santiago Bernabeuu ili Pakru prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je, inače, bio jedna od želja gazde Chelseaja prije nego što je poslije Svjetskog prvenstva 2014. odlučio otići u Madrid. Englezi također navode kako su Madriđani uvjereni da bi zbog svega toga ovakva razmjena bila najbolja za sve, a oba nogometaša bi dobila priliku za novi početak u također velikim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo