POSTIGNUT DOGOVOR: / Mateo Kovačić potpisuje za Real Madrid!?

Image
Foto: AFP

Dan nakon što je objavio da se za hrvatskog nogometaša Matea Kovačića zanima Milan, talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport je ispalio još veću 'bombu'.

16.8.2015.
20:00
AFP
VOYO logo

Poznati dnevnik tvrdi da je Kovačić na pragu potpisa ugovora s Real Madridom! Kraljevski klub je navodno s Interom dogovorio odštetu, koja bi se trebala kretati između 30 i 35 milijuna eura, a o dogovoru je obaviješten i igrač.

Coentrao nije uključen u dogovor

Cijela se operacije, tvrdi Gazzetta, odvijala u najvećoj tajnosti, a pregovori su uspješno okončani. Spominjalo se navodno da će u transfer biti uključen i Fabio Coentrao, koji je u Realu pao u drugi plan, ali klubovi su se na koncu dogovorili da će odšteta biti isključivo novčana. Cijeli bi posao navodno službeno trebao biti potvrđen u sljedećih nekoliko sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije se tijekom ljeta spominjalo da je Kovačić na meti Barcelone i Liverpoola, ovih je dana zanimanje pokazao i Interov gradski rival Milan, ali kako sada stvari stoje, čini se da ćemo u nadolazećoj sezoni u dresu Reala gledati dvojicu Hrvata. Luka Modrić bi trebao dobiti društvo u 21-godišnjem veznjaku koji je karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a od siječnja 2013. je među Nerazzurrima. Za hrvatsku je reprezentaciju odigrao 21 utakmicu i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo