SENZACIJA NA POMOLU: / Još jedan Hrvat stiže u Real Madrid!?

23.3.2015.
11:48
VOYO logo

Balić je prošli tjedan zabio gol u derbiju protiv Dinama koji je završio 1:1 na Poljudu, a španjolski velikan navodno u njemu vidi igrača za budućnost.

Real bi Balića doveo na isti način kao 16-godišnjeg talentiranog Norvežanina Martina Odegaarda pristiglog ove zime iz norveškog prvoligaša Stromsgodseta. Balić bi bio priključen Realovoj mladoj momčadi Castilli u trećoj ligi, a u slučaju da ona ne uđe u viši rang, otišao bi na posudbu u neki španjolski prvoligaški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne komentiramo špekulacije", odgovorila je Hini glasnogovornica Real Madrida Marta Santisteban López.

Balić je ove sezone u 11 utakmica zabio pet golova te je imao dvije asistencije. Početkom mjeseca je s Hajdukom produžio ugovor do ljeta 2018. pa je s Realom dogovorena odšteta od oko milijun eura, tvrdi španjolski portal i napominje da su se za njega bili zanimali Milan i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku u ponedjeljak nitko nije htio komentirati medijska nagađanja o prelazu talentiranog ofenzivnog veznog igrača Andrije Balića (17) u redove Reala iz Madrida.

Kako se neslužbeno doznaje, Hajduk nema namjeru prodati Andriju Balića jer se radi o mladom igraču koji je nedavno produžio ugovor do ljeta 2018. godine i predstavlja budućnost Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo