SENZACIJA NA POMOLU: / Guardiola u Zagreb poslao ekipu po talentiranog Antu Ćorića

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Ante Ćorić, mladi igrač zagrebačkog Dinama, zanimljiv je Manchester Cityju i budućem treneru Pepu Guardioli koji ga želi ovog ljeta u Engleskoj, tvrdi Večernji list.

2.4.2016.
14:20
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Izaslanstvo engleskog kluba boravilo je u Zagrebu gdje se sastalo s trenerom i sportskim direktorom Zoranom Mamićem, njegovim pomoćnikom, a posrednik u poslu i sudionik razgovora bio je i Ives Čakarun, menadžer s licencijom FIFA-e.

Prema Večernjem listu, novi sastanak trebao bi se održati sljedećeg tjedna, odnosno kada stigne i službena ponuda kluba iz Premier lige. Svojevremeno je Zoran Mamić kazao kako bi 19-godišnjeg veznjaka Dinamo pustio za 20 milijuna eura, ali čini se kako će Cityjeva početna ponuda biti oko 15 milijuna eura, jer Ćorić nije seniorski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka je prvi iz Dinama otišao u City

Prije devet godina Vedran Ćorluka je otišao iz Dinama u Manchester City za 13 milijuna eura. Čini se kako je odluku o početku pregovora dao pep Guardiola koji će na kraju ove sezone preuzeti engleski klub. On se uvjerio u Ćorićevo znanje uživo kada je ove sezone s Bayernom igrao u ligi prvaka protiv Dinama. Odlučujuće za početak pregovora bila je utakmica U-21 reprezentacija Španjolske i Hrvatske u burgosu, kada je selekcija Nenada Gračana slavila s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo