SENZACIJA IZ MAKSIMIRA: / Njemački div došao po Dinamova dragulja?

Image

Prije par dana iz Dinama je došla vijest da mladi igrač Josip Brekalo ne želi produljiti ugovor s klubom.

9.3.2016.
9:18
VOYO logo

Trener i sportski direktor ZoranMamić priznao je da je situacija kritična te da je Brekalova obitelj bliža ideji da nogometaš nastavi karijeru u inozemstvu.

Upravo je otkriven pravi razlog odbijanja potpisivanja novog ugovora s Dinamom, a on se zove - Bayern! Kako pišu 24 sata napadač odlazi u redove aktualnih njemačkih prvaka. Navode kako su prije tjedan dana u Zagreb došli predstavnici Bayerna kako bi dogovorili transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prate ga dvije godine

Također, navode i da ga Nijemci prate već dvije godnie te da su se u njegove kvalitete uvjerili prilikom juniorske Lige prvaka kada je Brekalo zabio Bayernu dva gola.

"On ima ugovor do ljeta 2017., a naša je želja da produži ugovor i ostane s nama. Svjesni smo toga da ne možemo financijski parirati klubovima koji se ‘motaju’ oko našeg igrača. Ipak, njegova obitelj treba shvatiti da je Dinamo najbolje okruženje za njegov razvoj. To se pokazalo u bezbroj slučajeva s mladim igračima. Možemo se samo nadati da će to prepoznati”, zavapio je prije par dana Mamić, no čini se da se stvari neće odvijati po njegovim željema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo