SENZACIJA IZ MADRIDA: / Real ima plan kako Barceloni 'oteti' veliku zvijezdu!

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Priča na prvu djeluje poput znanstvene fantastike, ali u svijetu nogometa ništa više nije nemoguće. Pa tako i da Real dovede Neymara u svoje redove.

29.11.2015.
14:49
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Prvi strijelac španjolske lige i član udarnog trojca Barcelone tiha je patnja Realovog predsjednika Florentina Pereza. Želio je brazilskog genijalca dovesti još i 2013. godine, ali navodno se tad Real povukao iz utrke za Neymarom zbog svih pravnih problema oko nogometne zvijezde. Barcelona je malo riskirala i - pogodila. Neymar je njihov ključan igrač uz Messija i Suareza, predvode klub do brojnih trofeja. I ne treba niti pretjerano razmišljati, zašto bi uopće Neymar napustio Kataloniju?

Prema AS-u, sportskom dnevniku bliskom Realu, stvar je u novcu. Brazilac je već najavio da će potpisati novi ugovor s Barçom. Stari ističe 2018. godine, a po novom bi odšteta za 23-godišnjeg Brazilca iznosila milijardu eura. Zato, Real mora reagirati ranije i poslati napadaču nemoralnu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Neymar zarađuje 15 milijuna eura godišnje i možda bi ga znatno veća primanja natjerala da razmisli o odlasku u Madrid. Uostalom, ne bi bio ni prvi koji je to napravio. Sjetimo se samo Luisa Figa i njegove 'izdaje', tj. odlaska 'mrskom neprijatelju' u Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo