SENZACIJA IZ KATALONIJE: /

Barcelona na ljeto namjerava dovesti mladu Dinamovu zvijezdu

Image

Dinamo bi predstojeće ljeto mogao ostati bez još jednog od svojih dragulja koji bi mogao završiti, ni manje ni više, nego u slavnoj - Barceloni.

9.5.2017.
13:09
VOYO logo

Mlađahni Dani Olmo (19) je prije tri godine došao u Maksimir iz Barcelonine kadetske momčadi. Iznenadio je mnoge kad je odlučio svoj put nastaviti daleko od slavne La Masije, ali ovoga bi se ljeta mogao vratiti na Camp Nou.

'Volio bih se vratiti'

Kako piše katalonski dnevnik Sport, Barcelona razmatra mogućnost da Olma vrati u svoje redove, s time da bi u početku gradio karijeru u B momčadi. Olmo je u siječnju rekao katalonskim medijima kako mu je obećano da će debitirati u Ligi prvaka i dobiti ozbiljniju minutažu u seniorskoj momčadi. No, umjesto toga je igrao samo u Ligi prvaka mladih, a tek je u posljednjim kolima HNL-a konačno dobio pravu priliku. Nije, stoga, isključeno da će potražiti novu sreću u Barceloni ako mu se za to pruži prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako bih se volio vratiti u klub u kojem sam odrastao, kao čovjek i nogometaš. To je moj san, ali moram naporno raditi i ostati skroman", rekao je Olmo još 2015. u intervjuu za Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo