Brazilci već slave što su dobili Hrvatsku i društvo

Luiz Felipe Scolari, izbornik brazilske reprezentacije, pohvalio je kvalitetu Hrvatske, prvog suparnika domaćina svjetske smotre 12. lipnja u Sao Paulu u skupini A.

6.12.2013.
20:43
VOYO logo

"Hrvatska će igrati vrlo dobar nogomet. Njihova se igra često uspoređuje s brazilskim nogometom. Hrvatska ima dobre igrače koji znaju baratati s loptom i koji igraju u nekim od najboljih europskih klubova".

"Kamerun je suparnik koji je velikim momčadima već kreirao probleme. Mislim da im je ovo već peto svjetsko prvenstvo. Nećemo ih shvatiti olako".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meksiko je naš tradicionalni rival. Uvijek smo imali problema protiv njih. To će biti naša druga utakmica u skupini, vrlo težak ispit".

"Sve što mi trebamo napraviti jest odigrati naš nogomet, dati maksimum u skupini i proći dalje. Što se tiče nas, ne postoji ništa što ne možemo napraviti. Ždrijeb je dobar za nas. Najteža je skupina u kojoj su Engleska, Italija i Urugvaj, a mi nismo u njoj", zadovoljno je usvtrdio Scolari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/K_F112mJTMw

Meksički izbornik Miguel Herrera prokomentirao je ždrijeb skupine za SP koji je njegovu reprezentaciju smjestio s Brazilom, Hrvatskom i Kamerunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Skupina je teška i bit će vrlo gusto. No, vjerujte u nas - rekao je Herrera pa se osvrnuo na protivnike.

- Hrvatska je ostvarila velike uspjehe. Odlično barataju loptom i zovu ih europski Brazil. Kamerun je momčad s velikom tradicijom u Africi. Brazil nam je na Kupu konfederacija pokazao o kakvoj se momčadi radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Herrera je uvjeren da njegova reprezentacija može proći dalje jer već razmišlja o osmini finala. Naša se skupina križa s onom u kojoj su Španjolska, Nizozemska, Čile i Australija.

- Moramo se koncentrirati na skupinu, ali i potencijalne protivnike u skupini B koji su jako teški. (Vlm) Kamerunski izbornik Volker Finke uvjeren je da je prvo mjesto u skupini A rezervirano za Brazil dok će se njegovi igrači s Meksikom i Hrvatskom boriti za prolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dobili smo tešku skupinu. Brazil je favorit i siguran sam da će proći dalje. Mi ćemo se boriti za drugo mjesto - rekao je Finke.

Smatra da osim Brazila nema favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mislim da Meksiko, Hrvatska i Kamerun imaju podjednake reprezentacije - smatra Nijemac.

Osvrnuo se i na reprezentaciju Meksika s kojom Kamerunci igraju prvu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Meksiko ima najbolju reprezentaciju u središnjoj Americi. Znamo koji su im ključni igrač i dobro ćemo se spremiti za njih. 12. lipnja: Brazil - Hrvatska (Sao Paulo, 22.00)

13. lipnja: Meksiko - Kamerun (Natal, 18.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17. lipnja: Brazil - Meksiko (Fortaleza 00.00)

18. lipnja: Kamerun - Hrvatska (Manaus, 01.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23. lipnja: Kamerun - Brazil (Brasilia, 22.00)

23. lipnja: Hrvatska - Meksiko (Recife, 22.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo