SARRI NAHVALIO KOVAČIĆA I OTKRIO DETALJE OZLJEDE: / 'Mateo će biti dobro, on čini Hazarda najboljim na svijetu'

Image
Foto: AFP

Od dolaska iz Reala hrvatski veznjak nametnuo se kao bitna karika

16.9.2018.
14:38
AFP
VOYO logo

Momčad Maurizija Sarrija sjajno je krenula u novu sezonu Premiershipa. Blues je ostvario je svih pet pobjeda te dijeli prvo mjesto s Liverpoolom. Dolaskom talijanskog trenera iz Napolija, cijela ekipa je proigrala, a time i Mateo Kovačić.

Chelsea je jučer upisao novu ligašku pobjedu, s 4:1 savladali su Cardiff. Eden Hazard bio je trostruki strijelac (37, 43, 80-pen) za Chelsea, koji je svladao Cardiff sa 4-1, dok je Mateo Kovačić igrao do 50. minute, kada je morao napustiti teren zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam kratko s liječnikom i rekao je kako će sve biti u redu. Ozljeda nije ozbiljnije naravi", otkrio je Sarri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadopunjuje se s Hazardom

Kovačić u Chelseaju igra na lijevoj strani sredine terena, na kojoj najviše surađuje s najvećom zvijezdom Edenom Hazardom. Njih dvojica sjajno surađuju, a Sarrija to jednostavno oduševljava.

"Hazard se vratio s okupljanja reprezentacije tek prije dva dana i dobio je dan odmora više, a poručio sam mu kako sam siguran da može zabiti i 40 golova u sezoni. A uz njih dvojicu, potroši puno manje energije jer ne igra daleko od gola, nego samo u posljednjoj četvrtini. Prije sam mislio da je Hazard jedan od najboljih igrača na svijetu. Sada sam se predomislio - on je najbolji! I još će biti bolji sada kada igra bliže golu, ali i Mateo ima velike zasluge za to", kazao je Sarri, koji ima jasan cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj, ali to se ne može napraviti u mjesec dana. Možda će nam trebati cijela sezona, možda malo više", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo