ŠOK NA SANTIAGO BERNABEU: / Luka Modrić i društvo izgubili od prosječne momčadi! U šest minuta pala tri gola

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

U prvom susretu četvrtfinala španjolskog kupa Kralja, Celta je u srijedu navečer u Madridu pobijedio Real 2-1. 'Kraljevski klub' ovim porazom nije ispao jer slijedi uzvrat u Vigu 25.

18.1.2017.
22:46
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Nakon rekordnog niza od 40 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, Real Madrid je doživio i svoj drugi uzastopni poraz u samo tri dana, odnosno, bila je ovo treća utakmica Madriđana u nizu bez pobjede. Ovog puta, Los Blancosi morali su čestitati osmoplasiranoj momčadi La Lige, Celti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji put Real je izgubio dvije utakmice u nizu u studenom 2015. kada je izgubio kod Seville (2-3) i doma od Barcelone (0-4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 64. minute nije bilo golova, a onda u šest minuta - šou! Celta je povela golom Aspasa, a samo pet minuta poslije Marcelo je zabio fantastičan gol za 1-1. No, samo minutu poslije, Jonny je zabio za 2-1 Celte i šok na Santiago Bernabeu. Real je napadao, Celta se branila, ali na kraju Madriđani nisu uspijeli zabiti gol za izjednačenje.

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

‘BUDI PAMETAN, NEMOJ’: Luka Modrić spasio svog kapetana da ne poludi i napravi glupost protiv Seville

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u posljednjih 20 minuta imao nekoliko lijepih prilika, ali je Sergio Alvarez sačuvao mrežu. Posljednji domaći poraz Real je upisao u veljači prošle godine kada je u prvenstvu izgubio od Atletico Madrida 0-1. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, baš kao i Cristiano Ronaldo, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuću pobjedu ostvario je i Alaves koji je porazio drugoligaša Alcorcon 2-0. Oba gola zabio je Ibai Gomez i to u 89. i 90+3. minuti. U četvrtak su preostale dvije utakmice, a sastaju se Atletico Madrid i Eibar, te Real Sociedad i Barcelona.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo