Sve je riješeno: Mandžukić saznao svoju sudbinu u Bayernu!

Mario Mandžukić je u pobjedi Bayerna nad Arsenalom (2:0) u osmini finala Lige prvaka igrao do 64. minute kada ga je zamijenio Thomas Müller.

20.2.2014.
18:06
VOYO logo

Prvi čovjek Bayerna je objavio kako Mandžukić može produljiti ugovor ako to želi, što znači da ga nitko neće tjerati iz kluba unatoč dolasku Roberta Lewandowskog.

"Ja sam uvjeren da Mandžukić ostaje. On ima ugovor s klubom do ljeta 2016. godine, a ja sam mu već rekao kako ga može produljiti ako on to želi", rekao je Rummenigge za Münchner Merkur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, broj klubova zainteresiranih za usluge Marija Mandžukića iz dana u dan raste, a jedan od najupornijih je Arsenal i njihov trener Arsene Wenger.

https://vine.co/v/MZd2l9QWZe3/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački nogometni dvotjednik Kicker nije bio previše impresioniran nastupom Marija Mandžukića u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, u kojoj je njegov Bayern slavio na gostovanju kod Arsenala.

Bavarci su slavili pobjedu 2:0, a hrvatski je reprezentativac igrao do 64. minute utakmice, kada ga je na travnjaku zamijenio kasniji strijelac Thomas Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kicker je Mandžukiću dodijelio ocjenu 4 (najbolja 1, najlošija 6), čime je našeg reprezentativca učinio trećim najlošijim igračem susreta.

Lošiji su bili jedino David Alaba (5) i Jerome Boateng (4.5), koji je skrivio jedanaesterac u osmoj minuti prvog poluvremena. Manuel Neuer je bio proglašen igračem utakmice (1), jer je obranio taj jedanaesterac (Mesutu Özilu), te je s još nekoliko odličnih reakcija spriječio da Arsenal povede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo