SAMO JOŠ MODRIĆ SPAŠAVA MLADOG SRPSKOG NAPADAČA: / Na žestokom je udaru medija - 'Zidane mora riješiti taj misterij'

Image
Foto: Profimedia

Madridski AS, list blizak Realu, navodi kako je Jović jedina slaba točka u Realu

30.1.2020.
13:26
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida izborili su četvrtfinale španjolskog Kupa kralja nakon što su u srijedu u gostima kod drugoligaša Zaragoze slavili sa 4-0. Trener Reala Zinedine Zidane mogao je odmoriti Luku Modrića, koji je ostao na klupi za pričuve, a pogotke za "kraljevski klub" postigli su Raphaël Varane (6), Lucas Vázquez (32), Vinicius Júnior (72) i Karim Benzema (79).

Najtiražnija španjolska sportska tiskovina, Marca, nakon utakmice je zaključila kako Zidane može biti zadovoljan performansom svoje ekipe, ali da bi se jedino mogao zabrinuti oko Luke Jovića i Marcela koji zaista nisu u dobroj formi. "Još jedna propuštena prilika za Jovića. Njegovi suigrači više ga čak i ne traže na terenu. Ponestaje mu argumenata da nastaviti tražiti minutažu", stoji u komentaru Marce ja Jovićevu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane nije bio pregrub prema Joviću, samo je kazao kako bi volio vidjeti Luku i kako zabija. No, Jovićeva statistika protiv Zaragoze bila je užasna. Imao je samo 14 dodira s loptom u 74 minute, čak je i vratar Areola imao 34 dodira. Od tih 14 dodira Jović je samo sedam puta točno dodao. Statistika je to koja ne priliči skupocjenom napadaču visokog profila, a zbog toga su ga nagazili španjolski mediji.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

December 22, 2019, Madrid, MADRID, SPAIN: Luka Jovic of Real Madrid laments during the spanish league, La Liga, football match played between Real Madrid and Athletic Club de Bilbao at Santiago Bernabéu Stadium on December 22, 2019 in Madrid, Spain., Image: 489459633, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

Svugdje s Modrićem

Madridski AS, list blizak Realu, navodi kako je Jović jedina slaba točka u Realu. "Kada igrač najbliži protivničkom golu dodiruje loptu mnogo manje nego onaj što čuva vaš gol, onda je to znak da netko radi loš posao", piše u tekstu. Uz to navode kako je Real u siječnju imao čak deset različitih strijelaca, a da pritom niti jedan od njih nije bio Jović. Posljednji gol postigao je prije tri mjeseca, a ističu kako je konstantno odsječen od momčadi, da se slabo kreće i teško dolazi do lopte te da to smeta Benzemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećaju usput kako je prošle sezone u Eintrachtu Jović u ovo doba imao već 18 golova na svom kontu, a sada kažu kako ne mogu shvatiti što se s njim događa. Vele i kako im se nimalo ne sviđa što Jović još uvijek ne zna govoriti španjolski pa mi je trenutno jedini spas, kada je to u pitanju, Luka Modrić koji stalno mora biti kraj njega i prevoditi mu sa španjolskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo