Sammir jasno otkrio izborniku Kovacu svoje planove

14.5.2014.
17:16
VOYO logo

"Lijepo je biti na popisu 30 najboljih hrvatskih nogometasa. Drago mi je da je izbornik prepoznao moj rad i trud proteklih nekoliko mjeseci. Sad slijedi borba za kartu za Brazil", stoji na Sammirovoj facebook stranici. Hrvatski reprezentativac na privremenom radu u spanjolskom Getafeu ne skriva odusevljenje pozivom Nike Kovaca i mogucnoscu nastupa na SP - u , i to u svojoj maticnoj domovini.

To bi bilo ostvarenje snova za Sammira jer velik broj brazilskih igraca koji nisu uspjeli izgradit' reprezentativnu karijeru u dresu "Carioca"pokusavaju zaigrati za druge reprezentacije kako bi na taj nacin osjetili kako je nastupati na velikoj reprezentativnoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hT2erchwV3A

Sto se tice Sammira i njegovih igara ova sezona mu i nece ostati u nekom posebnom sjecanju, barem onaj dio sezone u zagrebackom Dinamu. Iz razloga sto je popis grijeha povremenog hrvatskog reprezentativca u Zagrebu podug, bili su tu brojni nocni izlasci, voznje u alkoholiziranom stanju, "rehabilitacija" u barovima na moru, dolasci na trening u mamurnom stanju ili ih je propustao nakon ludih nocnih provoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon kise uvijek dolazi sunce. Stoga mu se velika stvar dogodila odlaskom u Primeru gdje pruza dobre partije u dresu Getafea.

Ocito su ga kondicijski treneri istesali jer je u Madrid dosao zapusten, ali je okrenuo list u vlastitoj sportskoj biografiji, angazirao privatnog trenera, masera, posvetio se nogometu. Nakon nedavnog razgovora s Kovacem bio je vrlo zadovoljan i rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako dodem na pripreme u Austriju, prisilit cu svojom kvalitetom da me Kovac povede u Brazil!”.

Hoce li zaigrati ispred domace publike u rodnom Brazilu, to cemo jos vidjeti. Ali, ako se po jutru dan poznaje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo