Ma nije moguće! Štimac priprema prvoklasnu senzaciju?

Hrvatska bi u Skoplju trebala istrčati u taktičkoj postavi samo s jednim napadačem, a u veznom redu moglo bi se naći mjesto i za novog Vatrenog – Sammira.

9.10.2012.
21:12
VOYO logo

Hrvatska u Makedoniji gostuje u petak 12. listopada, a izbornik Igor Štimac za gostovanje u Skoplju je uvježbavao sustav igre samo s jednim napadačem.

'Uglazbljivao' se raspored 4-2-3-1, a u tom sustavu su igrali redom: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Vukojević, Modrić - Srna, Kranjčar, Rakitić - Mandžukić. Umjesto Vukojevića, Rakitića i Kranjčara, pred kraj treninga Štimac je ubacio Badelja, Eduarda i Sammira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić je dobio poštedu, postao je otac, ali on bi, po svemu sudeći, trebao biti u ekipi, pretpostavljamo umjesto Kranjčara. Druga bi varijanta mogla biti da otpadnu i Kranjčar i Rakitić, a šansu dobiju Perišić i Sammir. Barem tako najavljujeJutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening u Zagrebellu je bio otvoren za publiku samo početnih 20-ak minuta, na tribinama se skupilo oko 150 promatrača. No, kamp NK Zagreba baš i nije najbolje mjesto za skrivanje taktičkih postavki jer se iz obližnjeg kafića ili okolnih nebodera sve vidi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo