SALAH SE NIJE SUZDRŽAVAO NAKON VELIKE POBJEDE: / Jednom izjavom začepio je usta svim kritičarima

Image
Foto: Screenshot

Egipćanin se osjetio prozvanim pa je odlučio odgovoriti na prozivke

31.3.2019.
21:46
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 32. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je u dramatičnoj završnici pobijedio Tottenham sa 2-1 vrativši se na prvu poziciju s dva boda više od Manchester Cityja. Redsi su do pobjede stigli u sudačkoj nadoknadi 'komičnim' autogolom Tobyja Alderweirelda.

Bio je to četvrti uzastopni gostujući poraz Tottenhama što im se nije dogodilo još od prosinca 2008. kada ih je vodio Harry Redknapp. Dejan Lovren je za Liverpool igrao posljednje dvije minute upisavši prvi nastup za 'Redse' nakon siječnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra nešto slabiju sezonu od prošle

Salahu je danas malo nedostajalo da se upiše u listu strijelaca, ali je Roberto Firmino bio brži od njega i postigao gol za 1:0.

"Obično ostanem izvan šesnaesterca, ali sam slijedio svoju intuiciju i ušao unutra. Moram čekati da vidim hoću li uspjeti postići gol u Premier ligi. Osvojili smo tri boda, to je najvažnija stvar", rekao je Salah nakon utakmice pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zanima me gol. Postoje neki igrači s istim brojem golova kao i ja i oni imaju najbolju sezonu u svom životu, a ja bih kao trebao imati lošu sezonu", dodao je Salah.

"Želim osvojiti Premier ligu, to je za mene najvažnija stvar. Atmosfera je bila luda i navijači nam mnogo pomažu. Oni očajnički žele osvojiti ligu i mi ćemo učiniti sve da se to dogodi", zaključio je Salah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo