REAKCIJE / Šafarić žali za ispuštenom pobjedom, Zekić hvali dvojac Varaždina: 'Njih dvojica su nas naučili kako se igra nogomet'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Goste je u prednost doveo Ramon Mierez (6), Igor Postonjski (38-11m) i Marin Pilj (69) su pogađali za preokret da bi Slavko Bralić (90+2) u sudačkoj nadoknadi postavio konačni rezultat

10.12.2023.
18:26
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Varaždina i Osijeka su u susretu su 18. kola HNL-a igrali 2-2 (1-1). Goste je u prednost doveo Ramon Mierez (6), Igor Postonjski (38-11m) i Marin Pilj (69) su pogađali za preokret da bi Slavko Bralić (90+2) u sudačkoj nadoknadi postavio konačni rezultat.

Image
PODJELA BODOVA /

Gol u sudačkoj nadoknadi produbio crni niz obje momčadi: Varaždin bez pobjede osam kola, Osijek šest

Image
PODJELA BODOVA /

Gol u sudačkoj nadoknadi produbio crni niz obje momčadi: Varaždin bez pobjede osam kola, Osijek šest

Peti Osijek sada ima 24 boda, tri manje uz utakmicu više od četvrte Gorice, dok je Varaždin stigao na sedmo mjesto sa 18 bodova, koliko imaju i šesta Lokomotiva te osma Istra 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta što nismo izdržali do kraja, ali dečki mogu biti ponosni kako su odradili utakmicu. Možemo pričati da golove primamo na kraju utakmice, ali morali smo prije zabiti treći i riješiti utakmicu prije tih zadnjih minuta. Izdominirali smo u drugom poluvremenu, bila je samo jedna ekipa na terenu", rekao je nakon dvoboja trener Varaždina Nikola Šafarić pa dodao:

"Jako smo dobro skautirali i pripremili utakmicu za Osijek. Nisu nas ni sa čime iznenadili, imali smo varijantu A i B, bilo je samo pitanje koji će igrači ući u igru. Reakcija je bila dobra, dečki su svi znali što im je za raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je dobio i trener gostiju Zoran Zekić.

"Krenuli smo dobro, zabili smo gol i nakon toga smo nestali. Prvih 20 minuta drugog poluvremenu smo se u potpunosti raspali. Pilj i Postonjski su nas naučili kako se igra nogomet u veznom redu i jednostavno nismo uspjeli tu parirati. Mogu biti zadovoljan i sretan s bodom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo problema tijekom cijele utakmice, jednostavno nije išlo. Nismo izgledali kao momčad, nego kao skupina pojedinaca", zaključio je Zekić.

Ključnu utakmicu hrvatske ženske rukometne reprezentacija u borbi za četvrtfinale SP-a pratite na RTL Kockici i platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo