Play ponuda

SRPSKI VRATAR NA METI HULIGANA / Bilo je i krvi: Rakitićeve ruke otkrivaju kakvu je kanonadu pretrpio srpski vratar na golu Seville

Foto: Screenshot

Zanimljivo je kako je Dmitrović već drugi puta napadnut u periodu kraćem od mjesec dana. U dvoboju koji je Sevilla igrala protiv PSV-a huligan je uletio u teren i udario Dmitrovića no srpski vratar mu je uzvratio i uspješno savladao

17.3.2023.
14:34
Screenshot
Play ponuda

Turski travnjaci su sinoć bili poprište ružnih incidenata na utakmicama domaćih klubova u europskim natjecanjima. Na utakmici Sivasspora i Fiorentine, navijač je mladom igraču talijanskog kluba slomio nos, a na dvoboju Fenerbahcea i Seville napadnut je vratar Marko Dmitrović.

Srbin na golu španjolskog prvoligaša našao se na udaru huligana. Igrala se 54. minuta kada su domaći navijači u glavu pogodili Dmitrovića. Nakon liječničke intervencije i šivanja vratar Seville je nastavio utakmicu.

Nije bilo lako suigraču našeg Ivana Rakitića jer je Sevilla branila prednost od 2:0, a u tim trenucima je Fener vodio 1:0 u uzvratu. Ipak Sevilla i Dmitrović su izdržali i prošli dalje, a turski klub sada čeka rigorozna kazna.

Na društvenim mrežama mogu se naći snimke koje pokazuju kako je napad na Sevillinog vratara bio žestok. Naime, na njima se vidi kako Ivan Rakitić nosi pune ruke upaljača i pokazuje ih sucima.

Play ponuda

Zanimljivo je kako je Dmitrović već drugi puta napadnut u periodu kraćem od mjesec dana. U dvoboju koji je Sevilla igrala protiv PSV-a huligan je uletio u teren i udario Dmitrovića no srpski vratar mu je uzvratio i uspješno savladao.